Diskteknik

Med Diskteknik i ryggen kan du fokusera på din passion, vare sig du jobbar på en restaurang, hotell, skola eller livsmedelsbutik. Vi tar oss an uppgiften att vara en del av ditt team, som ser till att du har de bästa förutsättningarna för att lyckas med din verksamhet. Det gör vi genom att erbjuda allt vi är bra på, inte bara våra produkter och redskap, men även rådgivning och handfasta handlingsplaner och utbildning för en god hygien och ekonomi. Dessutom ser vi till att din tekniska utrustning alltid fungerar som den ska och att den drar så lite kemikalier som möjligt för miljöns skull.  Allt för att din affär ska bli effektiv, hygienisk och lönsam.

Vi är unika i branschen med att kunna erbjuda ett komplett hygienteam med kompetens att hjälpa dig med allt inom disk, tvätt och städ.

Våra tre erbjudanden hjälper dig med olika delar i ditt hygienarbete och ger dig en god totalekonomi.

SNABBT PÅ PLATS. Ni får ett lokalt baserat team och snabb service.

RÄTT PRODUKTER. Ni får proffsprodukter som doseras snålt och är miljögodkända för disk, tvätt och städ. Vi har också reservdelar till de flesta typer av diskmaskiner. Allt finns i vår servicebuss, så vi kan snabbt lösa era problem på plats.

RÄTT KUNSKAP. Ni får ett team med unik kunskap och erfarenhet. Vi kan disk, tvätt, städ, drift- och matsäkerhet.

 

Du måste vara Plusmedlem för att få tillgång till våra erbjudanden.
Kontakta Kvartersmenyn för mer information: 0933-59 00 00/info@kvartersmenyn.se