Diners Club

Affärsmannen Frank McNamara hade glömt kvar sin plånbok på kontoret när han åt på en av New Yorks lunchrestauranger. En mycket förlägen McNamara kunde lyckligtvis få notan betald med hjälp av sin fru, men var fast besluten om att detta aldrig skulle få ske igen. En idé föddes i huvudet på Frank, konceptet kredit började gro. Ett år senare i februari 1950 var det verklighet; ett kort vid namn Diners Club introducerades till 200 personer och gällde på 14 restauranger.

I dag är Diners Club ett välkänt betal- och kreditkort som fungerar över hela världen och har miljontals medlemmar. Grundidén är den samma som 1950, men nu innehåller ett medlemskap i Diners Club också massor med förmåner som tillgång till bekväma lounger på flygplatser över hela världen och nya erbjudanden varje månad som har med livets goda att göra.

Diners Clubs medlemmar älskar god mat. I genomsnitt spenderar de mer pengar på restaurangbesök än andra kortinnehavare. Om du inte redan tar emot Diners Club som betalmedel på din restaurang kontakta Kvartersmenyn så får ni hjälp med att ta del av vårt Diners Club-avtal.

 

Du måste vara Plusmedlem för att få tillgång till våra erbjudanden.
Kontakta Kvartersmenyn för mer information: 0933-59 00 00/info@kvartersmenyn.se